Returnering

Ombytning af varer købt i paleocooking.dk

Med paleo`s udvidet 30 dages returret, kan du som privatperson returnere en vare købt i www.paleocooking.dk inden for 30 dage fra den dag, du modtager varen.

Du har følgende muligheder for returnering af et køb.

Bemærk – fortrydelsesret er ikke gældende ved erhvervskøb.

Du skal udfylde formularen på siden (til højre).

Fra vi har modtaget sagen, er der en behandlingstid på 3-5 dage.
Denne returnering sker for egen regning.

Du returnerer varen ved at vedlægge retursagsnummer og skriver forsendelsesadressen på kassen:

Paleocooking.dk,  

E Christensens vej 90, 7430 Ikast

Bemærk venligst – Vi modtager ikke forsendelser ufranko, pr. postopkrævning, natleveringer, uden omdeling og vi behandler ikke sager i helligdage og i weekender.

Så snart vi har modtaget og behandlet din returnering, vil dine penge blive tilbageført på det betalingskort, du benyttede ved bestilling.

(Venligst læs reglerne for emballering af retur-produkter under ”Forsendelse og emballering”)

Forsendelse og emballering:
Paleocooking.dk dækker rimelige fragtomkostninger i reklamationssager for forbrugere.
Den nemmeste måde at få fragten dækket på, som forbruger, er at bede om en ”returfragtseddel” før indsendelse af produktet. Fragtbeløbet vil blive trukket fra det beløb, der skulle krediteres.
Paleocooking.dk opfordrer til grundig emballering ved indsendelse, da dette er afsenders ansvar.
Fx støbejern er et tungt produkt, derfor opfordrer vi til, at alle produkter pakkes forsvarligt ind i velegnet fyld (fx bobleplast eller andet stødabsorberende materiale), samt der pakkes i en papkasse, således at produkterne ikke kan tage skade under transporten.

Bemærk i øvrigt også, at fyldes kassen ikke helt ud så kan enkelte produkttyper lide skade, da de kan blive kastet lidt rundt derinde – dette trods meget fyld.

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Du mister din fortrydelsesret, hvis du har brugt varen på madlavning, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Ombytning:
Ønsker du at bytte en vare til en anden, bedes du ringe til vores kundeservice.

Gaver:
Har du modtaget en gave, som du ønsker at returnere? Følg ovenstående returneringsprocedure, og vedlæg eller informere venligst dit registrerings- og kontonummer, samt navnet på din bank. Du bedes derudover også oplyse et ordrenummer og/eller navnet på gave-giver.

    da_DKDanish