Hvorfor PALEO

6 gode grunde til hvorfor støbejern bør være dit foretrukne valg!

1 – Støbejern tåler høje temperaturer

En af de helt store fordele ved at anvende støbejern i dit køkken er, at de tåler en meget høj temperatur uden at de går i stykker. Der er tale om en temperatur væsentligt højere end hvad stål- og aluminiumspander kan tåle. Støbejern kan også anvende til madlavning i forbindelse med åben ild, som på fx bål. gas eller lign.

2 – Støbejernprodukter har lang holdbarhed

Støbejernsprodukter kan holde en hel livstid. Når man investerer i støbejern, får man det man ser. Et stykke formet jern, som ikke består af diverse tilsætningsmaterialer og som ikke over tid krakelerer. Derfor har støbejern en lang levetid.

3 – Støbejern er nemt at rengøre.

Alle Paleo`s støbejerns-produkter kan tåle opvaskemaskine, hvilket minimerer den opslidende opvasketjans i køkkenet. Kort sagt, – vælger du Paleo`s produkter, sparer du tid når dit støbejern skal vaskes.

4 – Sund & bæredygtig livsstil uden TEFLON-BELÆGNING!

Vi vægter personlig sundhed fremfor den nemme løsning. Med Paleocookings støbejerns produkter er det muligt at tilberede sunde måltider, uden nogle former for kemikalier bliver blandet i – såsom PTFE, bedre kendt som teflon.
Vi prioriterer naturens ressourcer meget højt! Vi mener, at fremtiden skal passes bedre på og at fremtiden bygger på bæredygtige produkter, som støbejern der er bygget og produceret til at være livslangt.

5 – Varmen fordeles jævnt

Der finder mange produkter på markedet, som hverken fordeler varmen eller holder på den. Du kan nok nikke genkende til at din madlavning går skævt fordi kødet på panden ikke steges jævnt og derfor ikke kan færdiggøres på samme tid.
Det er altså her støbejern viser sig fra én af sine mange stærke sider.

6 – Kvalitet skal ikke koste en formue.

Du behøver ikke at betale overpris pga. mærke – Hos Paleocooking får du den samme gode kvalitet, men til færre penge.
Værdi For Pengene – Value For Money

da_DKDanish